Derfor startet jeg denne bloggen

Hei og velkommen til min nye blogg!
Mitt navn er Simen Reiten, jeg er 44 år og bor i Oslo.
Jeg jobber som tannlege hver dag og har gjort det i nesten 15 år. Jeg driver min egen klinikk og utfører alle behandlinger hver dag, alt fra å behandle tartar til alvorlige rotfyllinger. Gjennom årene har jeg sett hvordan verktøyene vi bruker tannleger, endrer seg raskt. Det har vært en fantastisk tur. Fra grove verktøy til laserbehandlinger kombinert med 3D som gjør livet enklere for oss og våre pasienter. Jeg tror denne turen har nettopp begynt. På 10 år vil vi tannleger knapt måtte gjøre noe, bare vær sikker på at robotene ikke ødelegger noe. Jeg vil skrive den turen på min nye blogg. Jeg vil fortelle deg om de nye verktøyene som kommer og hvordan jeg bruker dem i hverdagen. Jeg tror mange flere tannleger skal dele utviklingen og hjelpe hverandre til å bli bedre. Et troverdig lik er en god ting for alle. Jeg vil prøve å blogge hver uke om nye verktøy og behandlingsmetoder som jeg deltar i. Jeg håper du kommenterer og deler dine erfaringer også.
I tillegg til min rolle som tannlege, er jeg også en pappa, og jeg elsker å stå på ski og leke med mine to hunder, to barn samtidig.
Morsomt som du fant her, fortsett å besøke meg!
Jeg vil også gjerne benytte denne muligheten og anbefale denne denne nye metoden i USA. Utrolig!